Ads 468x60px

Rabu, 23 November 2011

Bisnes Topup PALING LARIS di Malaysia


** Tahniah ! Selamat Datang ke TopUp123 ! Ketahui Cara Beli TopUp Prepaid Pada Harga Diskaun Di Sini ! **


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan diskaun topup / berniaga topup prepaid secara kecil-kecilan atau secara besar-besaran, di sinilah tempat anda. Di topup123, anda boleh menikmati diskaun topup yang tertinggi di Malaysia termasuk topup Celcom, Maxis, Digi, Italk, uMobile dan lain-lain.


Keuntungan / diskaun harga topup yang bakal anda peroleh:

Celcom 4.50%
Maxis 3.20%
Digi 2.10%
UMobile 4.00%
Hot Ticket 3.7%

Keuntungan seperti di atas akan menjadi milik anda sekiranya anda mendaftar sebagai “Master Agent” dengan kami.Keuntungan yang paling tinggi pernah dikeluarkan oleh syarikat untuk anda menjana pendapatan yang lumayan bersama kami.

Kami juga ada pelan pemasaran yang HEBAT untuk anda menjana pendapatan yang anda inginkan. Pelan pemasaran yang hebat ini sememangnya telah dibuat untuk anda yang sanggup berusaha untuk mencapai kebebasan kewangan sebagai agen topup syarikat.
Jika anda merasakan keuntungan di atas masih sedikit, anda SILAP!!


Keuntungan di atas adalah keuntungan yang tertinggi jika dibandingkan dengan syarikat lain yang rata-rata memberikan keuntungan 3% Celcom, 2% Maxis dan 1% Digi.
Sertai kami dan nikmati kelebihan-kelebihan ini !


Sedikit pengenalan syarikat..

ZM Easy Mobile (KT0230033-M) carian SSM

 1. Memiliki server topup yang tercanggih di malaysia.
 2. Menjalankan sistem fleksi autoreload yang beroperasi 24jam/365 hari setahun. 
 3. Berkonsepkan ala "mlm" dimana setiap agen boleh mencari downline sendiri dan agen mendapat komisen dari setiap jualan downlinenya.
 4. Sistem yang fleksibel, mudah, cepat dan membolehkan anda menjual topup di mana-mana pada bila-bila masa tanpa mengira waktu.
 5. Tiada had minima untuk penambahan modal.
 6. Anda hanya memerlukan handphone yang ada fungsi sms atau perkhidmatan internet (yahoo massenger) untuk menjadi agen kami.
*Untuk makluman anda, TopUp 123 adalah  Assistant Manager yang berdaftar di bawah A&A Mobile Topup yang bekerjasama dengan syarikat ZM Easy Mobile. Laman ini bukanlah laman rasmi syarikat tetapi hanyalah laman promosi yang bertujuan mengembangkan perniagaan topup prepaid ini.Bagaimana Sistem Kami Berfungsi?


Kelebihan Bisnes Topup Prepaid Bersama Kami

 1. Yuran keahlian yang SANGAT MURAH.. Mungkin paling murah?? Anda boleh lihat sendiri di akhbar-akhbar berapakah yuran pendaftaran untuk pakej yang memberikan keuntungan sebegini.
 2. Tiada yuran tahunan – bayar sekali untuk seumur hidup
 3. Mendapat komisyen untuk setiap ahli yang dikenalkan.
 4. Pendapatan secara ‘REAL TIME’, tidak perlu menunggu untuk menerima komisyen
 5. Perkhidmatan Server TERBAIK & TERPANTAS di Malaysia
 6. Kadar keuntungan yang tertinggi di Malaysia (sehingga 9.0%)
 7. Perkhidmatan Top Up 24 jam
 8. Reload serta merta (Autoreload) PIN juga ada..
 9. Tidak memerlukan premis perniagaan
 10. Urusniaga hanya melalui handphone anda.
 11. Tidak memerlukan pekerja - segalanya anda uruskan sendiri
 12. Urusniaga dimana-mana sahaja - Mobile Business
 13. Anda tidak perlu menyimpan stok kad topup
 14. Khidmat Bantuan melalui telefon secara terus
 15. Bukan skim cepat kaya
 16. Tidak perlu maintain jualan
 17. Keuntungan jualan runcit
 18. Tiada Caj untuk setiap tambah modal dikenakan.
 19. Tiada Syarat-Syarat Dikenakan.
 20. Tidak perlu cari pelanggan, sebaliknya pelanggan cari anda nak topup


Berminat menyertai kami? Anda rasa berapakah yang anda patut laburkan untuk memulakan perniagaan istimewa ini dan dapatkan semua kelebihan-kelebihan di atas? RM1000? RM800? RM500? RM300?HARGA PROMOSI PAKEJ “Master Agent”
PENDAFTARAN SEKALI SEUMUR HIDUP
hanya RM200 RM50* (harga asal rm200)
*pakej tidak termasuk modal jualan topup.


Ya, hanya dengan rm50, anda mampu memiliki pendapatan sampingan yang anda tidak sangkakan ! Mulakan langkah pertama anda hari ini sebelum pakej ini dinaikkan harganya. Daftar SEKARANG!


Untuk 10 agen pertama sahaja ! Tinggal  10 8 5 3 SAHAJA LAGI. Harga akan dinaikkan sebaik sahaja kuota dipenuhi. Cepat! Jangan menyesal jika anda dapati harga sudah tidak seperti ini lagi di lain hari! Klik SINI untuk jadi agen kami sekarang.Anda inginkan pakej yang lebih murah? Kami juga menawarkan pakej-pakej lain yang anda boleh pilih mengikut kesesuaian anda. KLIK SINI
Yang Ikhlas,
Nurman
Assistant Manager
EASYRELOAD GROUP


p/s: Anda tidak perlu risau, selepas anda menjadi ahli kami, anda akan dibimbing sehingga anda benar-benar dapat menjadi seorang USAHAWAN TOPUP yang BERJAYA

Kami menyediakan pelbagai platform untuk anda membincangkan masalah-masalah anda sepanjang perjalanan anda di dalam perniagaan ini. Ya, berani saya katakan, perniagaan ini merupakan perniagaan yang hampir TIADA RISIKO KERUGIAN. Ini berdasarkan pengalaman saya menjadi usahawan topup sejak 2008. Dan sehingga hari ini, saya masih gembira dengan kerja saya. Anda sendiri akan merasainya jika anda mulakannya hari ini! Klik sini untuk DAFTAR.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan